domingo, 20 de abril de 2014

Special workshops in the Artist Book Festival 2014

Dos workshops especiales, donde experimentar durante tres horas con las autoras americanas Gwen Diehn y Laurie Corral. 
Este año también, el Festival del Libro de artista se propone como punto de investigaciòn, encuentro y dialogo sobre el libro y sus artes. 

Es posible apuntarse a los Workshops especiales de la Escuela Itinerante del Libro en el Festival 2014 hasta el 23 de abril por correo a ildebook@gmail.com
Serà posible apuntarse, en el caso de plazas disponibles, el dìa 23 de abril en la plaça Sant Just. Los autores del festival tienen prioridad de inscripciòn. 

Los workshops son programados en los dìas 25 y 26 de abril, en el Centre Cìvic Pati Llimona, donde durante los dos dìas podeis encontrar los expositores internacionales que participan en el Festival y los libros de la ediciòn 2014 "Blackout Book".


25 i 26 d’abril de 10 a 20 hores
Centre Cívic Pati Llimona
Els expositors, els llibres d’artista 2014, The expositors, the 2014 artist’s book,
els workshops de la the workshops of the Escuela Itinerante del Libro
 
Divendres 25 d’abril Friday 25 of April
13 h. Opening amb with Lambrusco Donelli Vini i presentació del llibre and presentation of the book Blackout Book coordinat, il·lustrat per managed, ilustrated by Elisa Pellacani, amb obres i textos dels autors del Festival with works and texts of the festival’s authors
16-19 h. Workshop amb with Laurie Corral Printing with a Hand Swiping Credit Card Machine Impressió amb una vella maquina de targetes de crèdit
20 h. Emanuela Sacca & Abel LitranVaga luna
 
Dissabte 26 d’abril Saturday 26 of April
16-19 Workshop amb whit Gwen Diehn Blackout Editioning
20 Mandragora Chansons-bagages pour musiques vagabondes
 
Exposició de Exposition works by Macu Jordà y and Teresa Gironés.
La persona guanyadora del premi Libro Nuevo firmarà la nova edició premiada.
The winner of the prize New Book will sign its new book.
 

Workshops

Blackout Editioning 


Els participants aprendran com dissenyar, crear i imprimí uns blocs en baix relleu que es faran servir per imprimir llibres amb tintes i pintura caseïna; i com netejar tintes naturals derivades de terra y argila, per afegir-les a la seva pròpia pintura caseïna amb tècniques manuals. 
This workshop will teach to design, carve and print small relief block that will be used to print accordion-folded books using stamp pad ink as well as casein paint. Participants will also learn how to clean found soil/clay pigments and compound their own casein paint using only hand skills.
With Gwen Diehn. 
Els seus gravats, dibuixos y llibres d’artista es trobant en diverses exposicions i col·leccions. Professora en diverses tècniques artístiques fins al nivell universitari, es autora de llibres com Simple Printmaking (2000), The Complete Decorated Journal (2013), Real Life Journals (2010).


Impressió amb una vella maquina de targetes de crèdit Us enrecordeu de les màquines manuals de les targetes de crèdit? Doncs es fàcil modificar les per fer-ne una premsa per impressió portàtil: pots fer petites targetes, pagines d’un llibre o gravats en linòleum. Perfecte per portar-la a la motxilla i es monta sobre qualsevol superfície horitzontal. 
An “old school” credit card machine becomes a portable printing press by making a few simple and easy modifications. You can print linocuts for greeting cards, book pages, and original prints. It fits nicely in a backpack and sets up on a small table or any level surface to use.
With Laurie Corral 
es fundadora, propietaria i directora creativa de Ashville BookWorks de la ciutat de Ashville (Carolina del Nord, Estats Units). Llençat en el 2004, ABW promou una comunitat dinàmica de llibres de artista i impressió gràfica on es fomenta el coneixement i el discurs mitjançant la practica, les exposicions, els projectes i events.

Inscripcions/Informacions Subscriptions/Informations 
abans del 24 d’abril a before the 24 of April at
ildebook@gmail.com - workshops, 35 euros materiales incluidos cada materials included each

No hay comentarios:

Publicar un comentario